Alkalmazásunkban találja meg a legjobb kedvezményeket.
Telepítés
Tommy Hilfiger és Calvin Klein extra -30% mindenre Előadás >>

Under Armour UA Triumph Duffle Backpack Táska

43 990 Ft

EU számozás szerinti méretek.

Hátizsákként és táskaként is viselhető, formázott EVA anyagból készült, levehető, állítható vállpántokkal rendelkezik. Az UA Storm technológia rendkívül víztaszító, az elemekkel szemben ellenálló felületet biztosít. Vállpántok LEVELED rendszerrel a kiegyensúlyozott súlyelosztás könnyű beállításához. Beépített, összecsukható belső elválasztó rendszer - ideális a tiszta és piszkos ruhák rendszerezéséhez és szétválasztásához. A CORDURA anyag rendkívül tartós, de könnyű, cipzárjai és eleje pedig PU-bevonatúak a további védelem érdekében. A puha bélésű laptop hüvelyben akár egy 15"-os laptop is elfér. A főrekesz bővíthető és szellőztethető, ideális cipők vagy szennyes tárolására, ha több helyre van szüksége. Elülső zseb az értéktárgyak számára, belső táblagép hüvely és szervezőzsebek.

Termék információ
  • Űrtartalom: 50 l

A termék kódja: 1369217-001

Szállítás

A szállítás költségei:

  Szállítás Utánvét
GLS futárszolgálat INGYENES 450 Ft
Csomagküldő átvevőhely INGYENES 450 Ft

 

Transzparens árak

Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 36 790 Ft

Lehetséges, hogy nemrégiben csökkentette az árat egy kedvezményes kóddal. Szeretne elsőként értesülni az ilyen kedvezményekről? Iratkozzon fel e-mailes hírlevélre (a weboldal alján).

30 nap a csomag visszaküldésére

Ha a megvásárolt áru nem felel meg, visszaküldheti, és mi visszaadjuk a pénzét. Amennyiben az az eredeti rendelés keretén belül szintén kifizetésre került, teljes megrendelés visszaküldése esetén visszaküldjük a szállítási díjat is.

30 napja van arra, hogy indok feltüntetése nélkül visszaküldje az árut.

Több információ az áru visszaküldéséről

Egyéb kérdés

Szeretne többet megtudni erről a termékről? Írjon nekünk.

Hasonló termékek

Még több ebből a márkából

Fel